Kedves Szülők!

Amint arról már bizonyára értesültek, az óvodák és a bölcsődék a fővárosban és Pest megyében 2020. június 2. nappal visszatérnek a vészhelyzet előtti működési rendhez. Az intézményeknek külön igazolások nélkül is fogadniuk kell a gyermekeket.
A tanév végéig, 2020. június 15-ig érvényben marad a tantermen kívüli, digitális munkarend, június 2. nappal viszont valamennyi iskolában meg kell szervezni az oda járó gyermekek felügyeletét is. A gyermekfelügyeletben részt vevőknek június 2. és 15. között elsősorban felzárkóztató, tanulást támogató tevékenységeket lehet szervezni, június 16. és 26. között pedig már a következő tanévre is készülhetnek.
Június 26-ig az étkezést is biztosítani kell a gyerekeknek.
A kormány kérése az, hogy ne szervezzenek az iskolák a tanév végén szokásos tömeges, a tanuló és pedagógusok személyes részvételével járó hagyományos tanévzáró ünnepséget és ballagást, ennek ellenére átgondoltan, kisebb csoportokban, osztályonként a bizonyítványok átadására sor kerülhet.
Kérem, hogy amennyiben igényt tart a gyermekfelügyeletre, azt gyermeke osztályfőnökének 2020. 05. 26. (kedd) délig szíveskedjen írásban jelezni. 

Az étkezési igényt minden esetben előre kell jelezni két nappal.

Jó egészséget kívánok!

Nagy Tamás
megbízott intézményvezető