Egészség napok a Rákócziban!

A napokban megrendezésre kerültek iskolánkban az egészség napok. Színes,változatos és élménydús programokban vehettek részt a gyermekek. Az egészség megóvása és megőrzése érdekében minden nap közös reggeli tornával indítottuk a napot. Felhívtuk tanulóink figyelmét a gyalogos és kerékpáros közlekedés előnyeire,ennek jegyében az osztályok a héten gyalogos és kerékpáros túrát is tettek. A nap folyamán változatos programok adtak lehetőséget a gyermekeknek arra,hogy minél egészségtudatosabbá váljanak. Képesek legyenek arra, hogy beépítsék mindennapjaikba a megszerzett ismereteket. Lehetőségük nyílt oktató kisfilmek megtekintésére, Egészség-TOTO kitöltésére. Az alsó tagozatos tanulók fogápolási előadáson vehettek részt. A felső tagozatos tanulóknak egészségügyi dolgozók tartottak előadást az elsősegély-mentőhívás teendőivel kapcsolatban.

Iskolánk tanulói rajzokkal,plakátokkal színesítették iskolánkat. Minden tanuló kiemelten figyelt a napi vízfogyasztásra, sőt a "Tea-házban" gyógyteák kóstolására is volt lehetőségük.

A közösen elfogyasztott almákkal, a jutalomként kapott oklevelek kiosztásával és sok új ismeretekkel zártuk programunkat.

Képgaléria