Karácsonyi adománygyűjtés

 

Karácsony közeledtével, izgalommal teli várakozással készülünk az ünnepekre. A szeretteink körében eltöltött napok, az otthon melege és az együtt megélt szép pillanatok teszik teljessé az ünnepet.

A Dabasi Család-és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ egész évben segíti a nehézségekkel küzdő családokat, idős, beteg embereket.  Az elmúlt években karácsony előtt a rászoruló családok a városrészenként megrendezett ünnepség keretein belül, „cipősdoboz” formájában vehették át a jótékony felajánlásokat.

Az idei évben, a Kapcsolatok Évében 3 szervezet a Dabasi Család-és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ, a Felső-Dabasi Karitasz csoport és a Dabasi Református Gyülekezet összefogásában december 3-án az Adventi Forgatag keretein belül a Református Gyülekezeti Házba várjuk majd a rászoruló családokat. Advent első vasárnapján a Gyülekezeti Ház Adományközponttá alakul, ahol az Önök által összegyűjtött felajánlások átadásra kerülnek. 

Tisztelettel kérnénk Önöket, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan segítsék munkánkat, hogy mi is segíthessünk másoknak. Szeretettel várunk új, vagy használt, de jó állapotban lévő játékokat, mesekönyveket, plüssállatokat, színes ceruzákat, festékeket, gyurmákat, kifestőkönyveket, ajándéktárgyakat. Az óvodákban, és iskolákban összegyűjtött adományokat november 27-én hétfőn az önkormányzat munkatársai elszállítják a Központba. Természetesen december 1-ig munkanapokon 8 és 16 óra között a Dabasi Család-és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ is várja és fogadja a felajánlásokat. A ruhaneműk átadására a Református Gyülekezeti Házban szerda du 13-16 óráig és szombat 8-12 óráig nyílik lehetőség.

Az idei évben is számítunk szeretetteljes támogatásukra!

 

Tisztelettel:                                                   

Dabasi Család-és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ

Felső-Dabasi Karitasz csoport

Dabasi Református Gyülekezet

Dabas Város Önkormányzata